<<< nazaj               Prvo zoom srečanje članov JK LT - 17.februarja  2021                Domov...


Zoom srečanje članov JK Loka Timing
 
V sredo, 17.februarja smo se člani JK LT po kar dolgem zimskem premoru zbrali na prvem internetnem srečanju. Vodil ga je predednik kluba, ki je v uvodu poročal o pripravah na slavnostno obeleženje 20-letnice ustanovitve kluba.Izmenjali smo si tudi nekaj izkušenj o prehajanju slovensko-hrvaške meje v času epidemije.
 
Glavna tema srečanja pa je bilo Markovo predavanje o strahotnem onesnaževanju morij s plastiko, o ozaveščanju ljudi o tem problemu ter o skromnih poskusih zaustavljanja tega onesnaževanja. Marko je namreč član združenja pomorcev v organizaciji Rotary International, ki je pobudnik te akcije. Predavanje je bilo podkrepljeno s številkami in fotografijami, nad katerimi se moramo, še zlasti tisti, ki po teh morjih plujemo.
Zaradi aktualnosti je to predavnje dostopno v PDF obliki tudi na  naši spletni strani. Prosimo vas, da ga delite med svojci, med prijatelji in znanci. Za večje skupine pa je Marko pripravljen predstaviti to temo tudi v živo (ko bo mogoče) ali pa preko elektronskih medijev.
 
Prvega srečanja se je udeležilo okrog 16 članov. Če bojo zdravstvene razmere dovoljevale, se bomo prihodnji mesec srečali v živo, sicer pa bomo organizirali ponovno ZOOM srečanje, takrat pa s precej več člani

Miran

 
                                                                                                 Marko Murn: Onesnaževanje oceanov >>>

    <<< nazaj

Osveženo: 19.02.2021