<<< nazaj                                                Zbilje Challenge - 26.12.2017                           Domov...

Zbilje Challenge 2017

 

Kot ljubitelja jadranja na Mini 12 sva se Janez in Staš kljub zimskim razmeram udeležila regate ob Dnevu samostojnosti in enotnosti – Zbilje Challenge 2017. Regata je bila verjetno zadnja v lanskem letu. Tokrat je organizator JK Kermar na Zbiljsko jezero pripeljal 8 jadrnic, ki bodo do pomladi na voljo vsem, ki jih zima ne odvrne od jadranja in ravno toliko - osem - tekmovalcev se nas je zbralo skupaj.

 

No, zima je res pokazala zobe, pa ne samo z mrazom, tudi z dežjem in meglo, pa seveda nič vetra. Kljub temu smo izpeljali 4 plove, se zabavali in se spet nekaj novega naučili, pogled na dimnike na obali in potrpežljivost sta bila tokrat ključ do uspeha. To nama je najbolje uspelo nama z Janezom, saj sva zasedla 1. in 2.mesto.

 

Dan se je zaključil v Nec baru v Črnučah, kjer nas je organizator pogrel s kuhančkom, golažem in žarom. Jadralno leto se je dobro zaključilo.

 

Staš

 
                                                                  

<<< nazaj                                                                                                                                                                                                Osveženo: 12.01.2018