<<< nazaj                                    Klubsko tekmovanje v veleslalomu   26.2.2022                             Domov...


Tekmovanje JK Loka Timing 2022 v veleslalomu

Po deževno snežnem viharju v petek, smo v soboto prišli na Stari vrh v čudovito sončno jutro. Žal mnogi niso verjeli v hiter obrat vremena, drugi so bili na Karnevalski regati v Biogradu ali pa so zaključevali počitnice v zahodni Sloveniji. Kljub temu se nas je zbralo 19 na smučeh in še nekaj članov, ki so navijali ob progi in se nam pridružili na kosilu in razglasitvi pri Gregu v Koči.

 
Pomerili smo se na kar strmi in delno poledeneli progi pod Črnovcem, postavil jo je Maj, Janez in Miloš (Klub časomerilcev Loka Timing) sta poskrbela za merjeje časov, Zvonka za prijave in finance, Fudge pa za varnost in zaščito. Pomagala sta tudi Cic in Majda.
 
Kljub temu, da so nekateri falili cilj, so bili boji hudi. Tudi po letih smo pokrili kar nekaj generacij. Razlika med najstarejšim udeležencem in najmlajšo tekmovalko je bila celih 80 let.
 
Zaključili smo v Koči, kjer nam je Grega skuhal silno dober bograč. Najboljši so dobili medalje, izžrebali smo tudi nekaj nagrad. Pozno popoldne pa smo se nekateri na smučeh, drugi pa z žičnico, toda vsi varno, spustili v dolino.
 
Fudge

 


                                                                                       Rezultati >>>                                                     Foto galerija >>>


<<< nazaj

                                                                                      Osveženo: 02.03.2022