<<< nazaj                                    Klubsko tekmovanje v veleslalomu   17.2.2019                             Domov...


Jadralsko smučarski vikend
 
Lepo vreme v soboto, 16. in v nedeljo 17.2. smo jadralci Loka Timinga dobro izkoristili. Najprej smo v soboto odjadrali regato na Zbiljskem jezeru z jadrnicami enosedi mini 12. Dvanajst se nas je zbralo, vsi preveč oblečeni, željni bojev na vodi, samo vetra ni bilo od nikoder. Razdelili smo se v dve skupini in v orkanskih bonacah izpeljali 4 plove. Po regatnem polju smo se premikali na komaj zaznavne sapice, moštrini so viseli tja, kamor je bila nagnjena barka, kadilcem tudi cigaretni dim ni kaj prida pomagal, saj se je (občasno) dvigal naravnost v nebo. Ampak nekateri znajo jadrati tudi v takih pogojih. Prvo mesto sta si razdelila Janez in Staš, blizu sta bila še Bošjan Rupnik (JK Kermar) in Saša, ostali bomo morali pa še malo vaditi.
 
Tudi nedelja na Starem vrhu je bila (pre)topla. Spet vsi preveč oblečeni in seveda nabrušeni za boje med vratci. Tokrat nas je bilo 30, tekmovali smo v dveh ženskih in treh moških kategorijah, zaključili pa pri Gregu v koči na dobri malici. Za rundo je dal tudi predsednik Dušan, ki je te dni praznoval rojstni dan. 
 
Rezultate veleslaloma smo povezali s sobotnim jadranjem v mini SKI navtično kombinacijo. Kaže, da tisti, ki znajo jadrati, znajo tudi smučati. Zmagal je Janez pred Stašem in Boštjanom. Polomil se ni nihče, zadovoljni smo bili vsi, nakateri tako, da s(m)o ostali kar do začetka (in še malo čez) nočnega smučanja.
 
Seveda pa bodo rezultati VLS šteli tudi skupaj z jesensko klubsko regato za našo tradicionalno SKI navtično kombinacijo.

 
Fudge

 

  Rezultati:       Veleslalom >>>       Regata Mini12 >>>       Ski-navtična kombinacija >>>                                             Foto galerija >>>


<<< nazaj

                                                                                      Osveženo: 19.02.2019