<<< nazaj           Podelitev športnih priznanj   26.3.2019            Domov...


 

Na letošnji podelitvi športnih priznanj Zavoda za šport in Športne zveze Škofja Loka, je prejel bronasto plaketo tudi naš član Gorazd Krajnik - Cic za uspešno delo na športnem področju. Iskreno mu čestitamo in želimo še naprej uspešno delovanje.

GORAZD KRAJNIK je v prvem letu 21. stoletja s še šestimi somišljeniki ustanovil Jadralni klub Loka Timnig. Precej pred tem ga je že zasvojilo jadranje in prijetno druženje s sebi enakimi. Tudi v izdelovanju plovil so se poskusili, eni bolj, drugi manj uspešno. V vseh pa je bila in ostala ljubezen do tega športa.

Že pred ustanovitvijo jadralnega kluba j Gorazd sodeloval z različnimi skupinami in posadkami jadralcev ter si pridobil bogate izkušnje. Kot skiper je sodeloval in še sodeluje na domačih iin mednarodnih regatah. Svoje bogato jadralno znanje nesebično prenaša na mlajše jadralce, je njihov mentor in učitelj. Tudi zato so bili uspešni na marsikateri regati.

Pomemben prispevek je Gorazd dal jadralnemu klubu Loka Timing tudi pri vodenju kluba v letih 2005 - 2009 in kasneje kot član nadzornega odbora. Ta organizacijski in strokovni prispevek v klubu zelo cenimo.


<<< nazaj

Fotogalerija >>>

                               Osveženo: 02.04.2019