<<< nazaj              Redni občni zbor JK Loka Timing  - 4.3.2015                       Domov...


redni letni občni zbor 2015

 

   
   
   
   
   
   
   
 
 

Imeli smo občni zbor

Kot že nekaj let, smo se tudi letos prvo sredo v marcu zbrali na rednem letnem občnem zboru Jadralnega kluba Loka Timing. Po pozdravnem nagovoru predsednika Gorana, je vodenje prevzel delovni predsednik Aleš. Najprej so bila na vrsti poročila predsednika, tekmovalne komisije, tajnika, blagajnika, disciplinske komisije in na koncu še Nadzornega odbora. Vsi so ugotovili, da je bilo delo uspešno, program (skoraj) v celoti izveden, tudi finančni podatki so ugodni, posegi disciplinske komisije niso bili potrebni, skratka za nami je spet dobro leto. Na to kažejo tudi priznanja, ki so jih dobili zaslužni člani: Aleš je postal jadralec leta, to je skupni zmagovalec regate mini 12 in družinske regate, Marko in Mile sta prejela priznanji za jadranje na Skokici v severnem Atlantiku, Staš za ponovno osvojitev naslova državnega prvaka v razredu mini 12, Fudge pa za dolgoletno organizacijo družinskih regat. To je lansko leto zelo uspešno prevzel Dušan.

V letošnjem letu bomo pa poleg vseh že uveljavljenih akcij in regat dodali v program še nekaj novosti. Tretjo soboto v maju bomo v slovenskem morju organizirali regato za pokal Tempo group in Loka Timinga, ki bo štela tudi za Pokal Slovenije. Konec junija bo Dušan, če bo dovolj prijavljenih, organiziral raftanje po Tari v Črni gori, organiziran bo tečaj GMDSS, Marko je predlagal ogled splovitve kakšne od velikih ladij v ladjedelnici Uljanik v Puli in še več je bilo predlogov naših članov, ki jih bo obravnaval UO in če bodo uresničljivi, tudi uvrstil v program dela kluba.

Seveda bomo pa nadaljevali s srečanji in predavanji vsako prvo sredo v mesecu. Tako bomo že 1. aprila gostili znanega meteorologa Janeza Polajnarja z zanimivim predavanjem o vremenu.

Fudge


<<< nazaj 

 

Osveženo: 08.04.2015