<<< nazaj                     Redni letni občni zbor  JK Loka Timing,  20.5.2021        Domov...


Občni zbor
 
Jadralci JK Loka Timing se tradicionalno zberemo na letnem občnem zboru 1. sredo v marcu. Lansko leto nam je to še uspelo tik pred razglasitvijo pandemije, letos pa nam je to preprečil vladni odlok o zbiranju (večjega) števila oseb. Občni zbor smo večkrat prestavili, konec maja pa so se epidemiološke razmere že toliko izboljšale, da smo 20. 5. na prostem pred gostilno Pri Godču v Sv. Duhu občni zbor vendarle izpeljali. Ta je bil že 21. in tudi volilni, saj se je prejšnjemu vodstvu iztekel 4 letni mandat. Zbralo se je 35 jadralcev, ki so imeli tudi 15 pooblastil odsotnih članov, tako, da s sklepčnostjo ni bilo težav.
 
Po otvoritvi in pozdravnem govoru dosedanjega predsednika Dušana Ušeničnika je vodenje prevzela delovna predsednica Zvonka Košir. Sledila so poročila predsednika, tajnika, blagajnika, predsednikov tekmovalne in disciplinske komisije ter predsednika Nadzornega sveta. Po kratki obravnavi so prisotni soglasno podelili razrešnico dosedanjim organom kluba. Sledile so volitve novega vodstva: prisotni so soglasno izvolili nov Upravni odbor, ki ga bo naslednja 4 leta vodil naš dolgoletni član Marko Murn, njegov namestnik pa je Maks Vrečko.
 
Po sprejetju programa za leto 2021 je sledila razglasitev jadralca leta 2020. To je bil absolutni zmagovalec mini 12 v Bohinju Frenk Pintar, Goran Djordjevič pa je dobil priznanje za posebne jadralske dosežke v preteklem letu. Postal je državni prvak v razredu ORC in skupni zmagovalec Pokala Slovenije.
 
Po formalnem delu pa smo se prisotni še razgovorili o letošnji jadralni sezoni, načrtih in pričakovanjih.
 
Fudge
 

<<< nazaj

Foto galerija >>>

                                                                          Osveženo: 11.06.2021