<<< nazaj                                              Občni zbor JK Loka Timing - 7.3.2018                                      Domov...


Imeli smo 18. redni letni občni zbor.
 
Prva sreda v marcu je tradicionalno rezervirana za redni letni občni zbor. Zbralo se je nas 41 (od 79 članov s plačano članarino), kar je po odloženem začetku zadoščalo za sklepčnost in s tem veljavno odločanje.
 
Po otvoritvi in pozdravnem nagovoru je predsednik Dušan predlagal »večnega« delovnega predsednika Leona, ki je v nadaljevanju hitro in uspešno pripeljal zbor do konca. Ta občni zbor, sicer 18. po vrsti, ni bil volilni, zato je bil dnevni red enostaven: poročila, razprava, potrditev, program, po razpravi spet potrditev, priznanja in pod razno, malica.
 
Vsi poročevalci so poudarili uspehe kluba v preteklem letu, Gorazd, ki je namesto obolelega Stojana povzel poročilo predsednika tekmovalne komisije, je ocenil, da je bilo preteklo leto najbolj trofejno v zgodovini kluba.
Fudge je naštel nekaj statističnih podatkov: 79 članov in članic (2 več kot 2016), od tega 19 žensk (24%, wau), 28 verifikacij JZS in vedno več upokojencev, sedaj 18, skoraj toliko, kot žensk.
 
Potem je poročal Miloš še o finančni situaciji, Goran, predsednik NO, je potrdil, da je bilo vse OK, prisotni pa smo soglasno potrdili vsa poročila.
 
Program je tradicionalen, letos dodajamo flotno jadranje mladih v sodelovanju s Klubom škofjeloških študentov in ponovili bomo klubski piknik konec junija, ki se je lansko leto dobro prijel. Dodali smo, da naj bodo množični klubski dogodki v sobotah in ne v nedeljah, da se udeleženci (če niso ravno upokojenci) lahko spočijejo do ponedeljka, ki vedno pride.
 
Jadralec leta 2017 je postal Janez Zajc. V seštevku regate mini 12 in klubske družinske regate sta tudi Saša in Dušan dosegla enako število točk, toda prednost smo dali zmagi na enosedu mini 12, kjer je skiper za vse sam.
 
Posebni jadralski dosežki, stari znanci, Dušan in Goran za uspehe na regatah in udeležbo na svetovnem prvenstvu ORC, Staš za državnega prvaka mini 12, Miran za jadranje od Barcelone do Pirana, nov pa je Luka, ki je dobil priznanje za posebne dosežke pri oblikovanju notranjosti nove jadrnice Elana GT5.
 
Po slabi uri smo izčrpali celotni dnevni red, Leon je poklical Jožeta, ta pa je prinesel klobase. Ob slanih preteklih in bodočih zgodbah pa smo še malo potegnili (zlasti upokojenci).
 
Zabeležil Fudge
Foto galerija >>>    

<<< nazaj

                                                                                      Osveženo: 10.03.2018