<<< nazaj         Mini 12 - Zbiljsko jezero, 10.3.2018

Domov...

Mini 12 - Pomladanska regata
 
 

 

 

Kljub pravi zimi, jadralci v razredu Mini 12 ne počivamo. V soboto, 10. 3. sta bili v Zbiljah v organizaciji JK Kermar izvedeni kar dve regati;  1. regata za Pokal štirih jezer in regata Povodni  mož, ki bi sicer morala biti 8. 2. v počastitev kulturnega praznika, pa je bila zaradi res neugodnega vremena dvakrat prestavljena.

 

Barve našega kluba je tokrat zastopala, lahko bi rekli standardna zasedba, Saška in Zlatko ter Janez in Staš. Kljub temu, da nam vreme ni bilo naklonjeno, turobna sivina, mraz in veter samo občasno, smo se vsi izvrstno zabavali, saj smo bili na regatnem polju zelo izenačeni. O izenačenosti pove podatek da je o prvih treh mestih odločal vrstni red zadnjega plova. Prvo mesto nam je tokrat speljal Niko Skočir, drugo in tretje mesto sva si priborila Staš in Janez. Saška, ki se ji je med regato »zanohtalo« je zasedla 4. mesto, Zlatko pa žal ni uspel izpeljati vseh plovov.

 

Regata Povodni mož, ki je potekala v poznih popoldanskih urah se je zaključila z 2. mestom Staša in 4. in 5. mestom Saše in Janeza. Dan smo zaključili v lokalu  Sidro ob Zbiljskem jezeru ob pasulju, pijači in seciranju regatnega dogajanja.

 

Staš                                                                                                                                                                                                       

 

<<< nazaj                                                                      Rezultati >>>                                                                            sveženo: 24.03.2018