<<< nazaj                               Državno prvenstvo ORC  -  11.-12.5.2024             Domov...

ORC 2024Od 11.5. do 12.5.2024 je v Izoli potekalo državno prvenstvo ORC. Odjadrali smo tri tehnične in eno navigacijsko regato. Po dveh drugih in dveh četrtih mesto smo na koncu zasedli 3. mesto .

Na regati Brioni cup v Puli (20.4.) nam je, ko smo bili v vodstvu od štarta do zadnje tretjine regate počila sprednja pripona. Jambor je začuda ostal cel. Smo pa potem iskali vse mogoče rešitve za nastop na DP ORC v Izoli. Moji primorci so zadnje tri dni delali čudeže. Taia je bila še v etek  dopoldne brez jamborja. V soboto nam je zjutraj, po petih urah dela, malo po 10 uri uspelo odpluti na štart v Izolo. Vmes pa smo še trimali pripone.

Na našo ekipo, v kateri so z mano jadrali še Dean Katič, Maja Žibrat, Erik Trkman, Janez Trčon, Vasja Avsec, Željko Planinšič, Matjaž Pretnar, Tomaž Simčič in Alan Hajdinjak, sem izredno ponosen. Dosegli smo tudi tretje mesto v open skupno.          

Na podelitvi so nam z zamudo podelili še medalje za 1. mesto za leto 2021 in za 3. mesto za leto 2022.

Goran

Foto galerija: https://www.facebook.com/share/D7n9q3RbTyooU5Uk/


<<< nazaj                                                                                                                                         Osveženo: 15.05.2024